• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Als een vertaalprogramma niet voldoet, hebt u een Litouws vertaalbureau nodig

Wilt u teksten laten vertalen van of naar het Litouws? Een vertaalprogramma op internet levert slechts gebrekkige vertalingen. Dit is al zo als u naar of van het Engels vertaalt. Voor het Litouws geldt dit nog veel meer, omdat deze programma’s minder ver ontwikkeld zijn. U komt verder met een gespecialiseerd Litouws vertaalbureau.

Litouwse vertalingen door native speakers

Transferendi heeft vertalers in dienst die het Litouws als moedertaal spreken. Zij vertalen altijd handmatig naar hun moedertaal, wat een betrouwbare vertaling oplevert. Transferendi biedt de goedkoopste vertalingen aan. Ondanks de lage prijzen zijn wij ISO 9001 en 17100 gecertificeerd. Daarnaast is Transferendi lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland en beschikken wij over een hoge TrustPilot tevredenheidsscore. Wilt u ook profiteren van betrouwbare vertalingen van of naar het Litouws, vraag dan een offerte aan. Wij zijn een Litouws vertaalbureau dat u niet lang laat wachten. Binnen 15 minuten ontvangt u de offerte en daarna op korte termijn de vertalingen.

Betrouwbare Nederlandse vertalingen van Litouwse teksten, of uw teksten vakkundig naar het Litouws vertaald

Transferendi biedt vertalingen in meer dan 800 talencombinaties aan, waaronder Nederlands-Litouws of Litouws-Nederland. Ons vertaalbureau kan ook Litouws naar een andere taal dan het Nederlands vertalen, of omgekeerd. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in commerciële, technische en juridische teksten. Benadert u ons voor het vertalen van een dergelijke tekst, dan zetten wij hier een specialist op. Deze vertaler beheerst niet alleen het Litouws uitstekend, maar heeft ook aanvullende kennis van het vakgebied.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Specialistische Litouwse vertalingen

U kunt bij ons terecht voor de vertaling van specialistische teksten. Zo zal de vertaler de verkoopwaarde van commerciële teksten in stand houden. Indien gewenst wordt ook aandacht besteed aan SEO. Bij technische teksten moet nauwgezet worden vertaald, zodat de lezer precies snapt wat de bedoeling is. En bij juridische teksten is het vooral belangrijk dat ze juridisch geldig blijven. Tegelijkertijd moeten ze ook leesbaar blijven. Een professioneel Litouws vertaalbureau als Transferendi geeft u al deze garanties.

Litouws vertaalbureau

Een goedkoop en snel Litouws vertaalbureau

De vertalingen van Transferendi zijn beschikbaar voor de gunstigste prijs die u in Nederland bij vertaalbureaus kunt vinden. Dit komt doordat wij met native speakers werken, veelal in lagelonenlanden. We noemden tevens al de snelle levering. Het kan trouwens nog sneller. Betaalt u de spoedtoeslag, dan geven wij prioriteit aan uw opdracht en ontvangt u zeer snel het resultaat. 100% tevredenheid is gegarandeerd, wij ronden de opdracht pas af als u tevreden bent.

Zoekt u een Litouws vertaalbureau? Transferendi biedt u een uitstekend resultaat voor een aantrekkelijke prijs.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte