• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een Koreaans vertaalbureau biedt u toegang tot de rijkdom van Zuid-Korea

Het Koreaans wordt gesproken in Zuid- en Noord-Korea en vertoont geen enkele verwantschap met Westerse talen. Het is een taal die volledig op zichzelf staat en die ook niet lijkt op andere Aziatische talen. Voor goede communicatie met de Koreaanse wereld is een Koreaans vertaalbureau nodig. De automatische vertaalprogramma’s op internet bieden niet voldoende kwaliteit.

Bij een Koreaans vertaalbureau denkt u misschien aan hoge kosten. Dit komt zeker ook voor, maar niet bij Transferendi. Wij zijn het goedkoopste in Nederland opererende vertaalbureau, dankzij een effectieve werkwijze. Desondanks beschikken wij over ISO 9001 en 17100 certificaten en zijn we lid van de VViN. Alleen kwalitatief goede vertaalbureaus mogen zich bij deze vereniging aansluiten. Wilt u weten wat u precies betaalt voor een vertaling van of naar het Koreaans? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 15 minuten.

Koreaanse vertalingen binnen enkele dagen geleverd

De vertaalmachines waar we het over hadden leveren direct resultaat. Dit resultaat laat sterk te wensen over, maar Transferendi herkent de behoefte aan snelheid. Een Koreaans vertaalbureau moet niet alleen handmatig vertalen en kwaliteit leveren, het moet dit ook snel doen. De levertijd bij Transferendi is kort, vaak slechts enkele dagen. In sommige gevallen kan het zijn dat zelfs dit te lang is. In ruil voor het betalen van een bescheiden spoedtarief gaan we dan direct voor u aan de slag. Nog steeds zijn we dan het goedkoopste vertaalbureau van Nederland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Vertalers met het Koreaans als moedertaal gaan voor u aan de slag

Medewerkers in dienst nemen die een cursusje Koreaans hebben gedaan is voor een vertaalbureau niet handig. Daarvoor is de taal te ingewikkeld. Transferendi werkt daarom met native speakers, die dus het Koreaans als moedertaal hebben. Ook de andere taal – dit kan de brontaal of doeltaal zijn – beheersen zij vloeiend. Overigens hoeft deze andere taal niet per se het Nederlands te zijn, al zal dit meestal wel het geval zijn.

Koreaans vertaalbureau

Ook voor specialistische vertalingen van of naar het Koreaans

Sommige soorten teksten hebben extra aandacht nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor commerciële, technische en juridische teksten. Hier zetten wij dan een gespecialiseerde vertaler op. Een goed Koreaans vertaalbureau houdt bijvoorbeeld rekening met de verkopende waarde van een commerciële tekst. Ook omdat de Koreaanse cultuur verschilt van de Westerse. Bij juridische teksten zijn nauwkeurige formuleringen en het in stand houden van de rechtsgeldigheid van groot belang. U kunt dit gerust aan ons overlaten.

Een Koreaans vertaalbureau nodig? Ontvang een prijsopgave binnen een kwartier

Twijfelt u nog over de kosten van een Koreaans vertaalbureau? Deze twijfel is zo verholpen als u een offerte aanvraagt. Binnen een kwartier krijgt u een aantrekkelijke, vrijblijvende offerte van ons.

Transferendi is uw partner voor het leveren van hoogwaardige Koreaanse vertalingen voor weinig geld!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte