• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi is een effectief Indonesisch vertaalbureau met een uitstekende service

Heeft u een paar teksten die snel naar het Indonesisch vertaald moeten worden? Transferendi regelt dit in een handomdraai voor u. Wij zijn lid van de VViN en hebben zowel het ISO 9001 als het ISO 17100 certificaat. Wij staan hiermee voor een uitstekende kwaliteit, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Onze professionals gaan snel voor u aan de slag. Om te beginnen hebben we binnen 15 minuten na aanvraag een offerte voor u klaarstaan. Vraag deze snel aan, dan weet u snel voor welke gunstige prijs wij uw vertaling kunnen verzorgen.

Ook complexe documenten worden snel naar het Indonesisch vertaald

Modern Indonesisch is een van de jongste wereldtalen. Ontstaan tijdens de onafhankelijkheid van Indonesië en snel uitgegroeid tot de officiële landstaal. Het land kent nog altijd honderden verschillende aftakkingen van oudere talen en streekdialecten. Standaard Indonesisch of bahasa Indonesia wordt over het algemeen overal in het land gesproken. Onze vertalers hebben deze taal als hun moedertaal en vertalen uw tekst op handmatige wijze. Deze native werkmethode zorgt dat ook zaken als gezegdes goed worden overgebracht in het Indonesisch bij dit vertaalbureau.

Het soort teksten dat vertaald moet worden maakt niet veel uit. Complexe technische of juridische teksten worden met grote diepgang aangepakt. Geen detail wordt overgeslagen. Technische documenten, zoals handleidingen voor apparaten, worden goed onder de loep genomen. U breidt zo op snelle en goedkope wijze uw marktbereik uit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Doelgerichte marketingteksten met Indonesisch vertaalbureau Transferendi

Ook andere commerciële zaken pakken wij grondig aan. Een te letterlijk vertaalde marketingslogan heeft soms onbedoeld een grappige of schokkende betekenis in een andere cultuur. Transferendi heeft met native vertalers geen enkel probleem op dit gebied. Zij zorgen dat de boodschap die u wilt verkopen goed wordt overgebracht op uw doelgroep. Naast directe marketing kunnen zij ook voor u aan de slag voor andere commerciële documentatie. Denk hierbij aan jaarverslagen, catalogi of sollicitatiebrieven. U communiceert goed met uw buitenlandse handelspartners met een vertaling van Transferendi.

Indonesisch vertaalbureau

Een Indonesisch vertaalbureau voor weinig geld

Laat uw teksten snel en goedkoop vertalen met onze hulp. Wij pakken elke opdracht direct aan en sturen u binnen een kwartier een offerte. Heeft uw opdracht haast, dan kunnen wij tegen een kleine meerprijs een spoedvertaling regelen. De tevredenheid van onze klanten staat hoog in het vaandel. We tonen daarom met trots op onze website welke grote instanties al eerder gebruik hebben gemaakt van onze diensten. Namen als Heineken en Centraal Beheer Achmea laten zien dat wij ons vertaalwerk erg serieus nemen. Onze hoge klanttevredenheid danken wij aan onze snelle, complete en goedkope dienstverlening. Ontdek nu zelf de voordelen en laat vertaalbureau Transferendi uw teksten naar het Indonesisch vertalen.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte