• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

De laagste tarieven in Nederland vindt u bij Hongaars vertaalbureau Transferendi

Heeft u tekst die een Hongaarse vertaling behoeft? Wij zorgen dat u bij dit Hongaars vertaalbureau snel geholpen wordt. Of het nu gaat om een paar losse documenten of een heel boek, onze vertalers pakken elke klus voor u aan. Zij zijn niet bang voor een beetje uitdaging. Complexe technische termen voor bijvoorbeeld de handleiding van een apparaat zijn geen probleem. Wij gebruiken native vertalers die uw teksten handmatig vertalen naar hun moedertaal. Zo verzorgen wij de hoogste kwaliteit vertalingen. Deze kwaliteit, samen met een effectieve werkwijze, geeft ons de mogelijkheid het vertaalwerk te doen tegen een ongekend lage prijs. Vraag snel een offerte aan, zodat we u kunnen vertellen wat u betaalt voor een vertaling van hoge kwaliteit.

Gecertificeerd de goedkoopste en beste vertaler van Nederland

Het resultaat van onze hoge kwaliteit is onder meer een VViN-lidmaatschap. Daarnaast zijn wij ook officieel gecertificeerd met een ISO 9001 en 17100 certificaat. Onze tevreden klanten laten via hun reviews graag zien wat zij van onze diensten denken. We zijn dan ook trots op onze hoge score en blijven er altijd naar streven om u de beste service te leveren. Dit alles zonder dat u een cent teveel hoeft te betalen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Al uw Hongaarse vertalingen snel en goedkoop geregeld

Een commercieel pakket naar het Hongaars vertalen brengt zo zijn eigen unieke uitdagingen met zich mee. Zo moet niet alleen op correcte grammatica worden gelet. Uw marketingboodschap moet goed aansluiten op een andere cultuur. Hongaars vertaalbureau Transferendi zorgt dat uw commerciële teksten grondig worden vertaald. Zo bereikt uw boodschap de beoogde doelgroep. Ook minder publieksgerichte commerciële teksten nemen wij graag voor u onder handen. Denk hierbij aan sollicitatiebrieven, jaarverslagen of een catalogus. Ingewikkelde financiële data en de uitleg daarbij worden helder vertaald. Zo kunt u goed zakendoen met uw buitenlandse partners, zonder dat u een fortuin betaalt aan vertalingen.

Een ander complex probleem is het vertalen van juridische documenten. Disclaimers en contracten dragen veel gewicht met zich mee. Een vertaling hiervan moet tot in de puntjes correct zijn. Wij zorgen als Hongaars vertaalbureau dat elke gerechtelijke term duidelijk en volledig wordt vertaald. Zo kunt u gemakkelijker en goedkoper dan ooit internationaal zakendoen.

Hongaars vertaalbureau

Transferendi is een Hongaars vertaalbureau als geen ander

Naast Nederlands-Hongaars bieden wij ook aan om andere talen naar het Hongaars te vertalen. In totaal zijn maar liefst 800 verschillende taalcombinaties voor u beschikbaar. Van Nederlands, Duits en Engels tot ver gelegen talen als Farsi en Tigrinya, alles is mogelijk. Stuur snel uw opdracht in via de website of neem contact op per telefoon. U krijgt binnen een kwartier een passende offerte. Transferendi regelt uw vertalingen snel en voor de laagste prijs in Nederland.

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte