• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Een Hebreeuws vertaalbureau dat kwaliteit biedt tegen de laagste prijs

Modern Hebreeuws wordt ook wel Ivriet genoemd. Hoewel inwoners van Israël soms ook wel Engels spreken, zullen ze uw teksten in het Hebreeuws beter begrijpen. Wilt u de taalbarrière tussen u en de Hebreeuwssprekende bevolking wegnemen, dan schakelt u een Hebreeuws vertaalbureau in. U kunt hiervoor bij Transferendi terecht.

Wij zijn niet het enige vertaalbureau dat deze dienst aanbiedt, maar wel het goedkoopste. Transferendi is ISO 9001 en 17100 gecertificeerd en lid van de VViN. Bent u benieuwd naar wat u betaalt voor een goede vertaling van of naar het Hebreeuws? Vraag dan snel een offerte aan, dan krijgt u deze binnen 15 minuten. Wilt u naast met de Hebreeuwssprekende mensen ook met de Arabischsprekende bevolking van Israël communiceren? Ook dan zijn wij uw partner.

Kwalitatief uitstekende en snel geleverde Hebreeuwse vertalingen

Wat biedt Transferendi dat automatische vertaalprogramma’s niet bieden? Ten eerste een ruim superieure kwaliteit. Komt u met automatisch vertaalde teksten aanzetten, dan mist u de aansluiting met de inwoners van Israël. U kunt dan nog beter gewoon Engels gebruiken.

Deze automatische vertalingen zijn wel snel, u hebt meteen resultaat. Een goed Hebreeuws vertaalbureau als Transferendi herkent en begrijpt de behoeft aan snel resultaat. Daarom leveren wij de vertalingen op korte termijn op. Wilt u uw vertalingen zo snel mogelijk hebben, dan kan dit. In ruil voor een kleine spoedtoeslag geven wij prioriteit aan uw opdracht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Native speakers vertalen van of naar het Hebreeuws

Een goed Hebreeuws vertaalbureau werkt met native speakers. Dat wil zeggen dat het niet gaat om mensen die slechts een taalcursus Hebreeuws hebben gedaan. Wij werken met vertalers die het Hebreeuws als moedertaal hebben en op handmatige wijze vertalen. Wij koppelen uw teksten aan een vertaler die ook de andere taal vloeiend spreekt. Het is overigens geen probleem als de andere taal iets anders dan het Nederlands is. Ook daarmee kunnen wij uit de voeten.

Hebreeuws vertaalbureau

Specialistische Hebreeuwse teksten vormen geen probleem

Als Hebreeuws vertaalbureau letten wij erg goed op bij bijzondere teksten. Zo is bij technische vertalingen een precieze vertaling van alle begrippen en stappenplannen noodzakelijk. Bij juridische teksten moet de rechtsgeldigheid blijven staan als een huis. Bij commerciële teksten is onder meer het overeind blijven van de verkopende waarde belangrijk. Onze vertalers houden rekening met cultuurverschillen en kunnen desgewenst ook rekening houden met SEO-elementen.

Een Hebreeuws vertaalbureau waar u van op aan kunt

Zoekt u betrouwbare vertalingen van of naar het Hebreeuws? Maar wilt u tegelijk niet meer betalen dan noodzakelijk? Dan is er maar één Hebreeuws vertaalbureau dat u de beste aanbieding doet. Vraag snel een offerte aan bij Transferendi en profiteer van goede vertalingen voor de laagste prijs!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte