• Ervaren native vertalers
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Meer dan 800 talencombinaties

Transferendi is een Fins vertaalbureau dat kwaliteit biedt voor de laagste prijs

Vertalen naar of van het Fins is een klus voor een deskundig vertaalbureau. Het Fins staat bekend als een moeilijke taal, met bijvoorbeeld talloze werkwoordvervoegingen. Nog meer dan bijvoorbeeld bij het Engels komt u met een automatische vertaalmachine op internet niet ver. Bij uw Finse relaties kunt u niet met automatisch vertaalde teksten aankomen. En een via een vertaalmachine vertaalde tekst van het Fins naar het Nederlands is eveneens niet betrouwbaar.

Een Fins vertaalbureau vraagt helaas vaak aanzienlijke tarieven. Gelukkig bent u bij Transferendi het goedkoopst uit van alle vertaalbureaus in Nederland. Wij werken met Finse native speakers, dat wil zeggen mensen die het Fins als moedertaal hebben. Wij beschikken over ISO 9001 en 17100 certificering en zijn lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland. Transferendi biedt ondanks de fors lagere tarieven dezelfde kwaliteit als duurdere vertaalbureaus. Als u wilt weten wat u precies kwijt bent aan een bepaalde vertaling, vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Binnen 15 minuten krijgt u een gespecificeerde offerte van ons.

Een betrouwbare vertaling van of naar het Fins

Transferendi kent lage tarieven, onder andere doordat onze vertalers zich vaak in lagelonenlanden bevinden. Maar onze vertalers spreken wel altijd zowel de brontaal als de doeltaal vloeiend. Bij het Fins is dit voor een vertaalbureau erg belangrijk, vanwege de ingewikkelde structuur van de taal. Onze vertalers gaan handmatig voor u aan het werk en vertrouwen niet op vertaalmachines. Onder onze opdrachtgevers behoren kleinere bedrijven en particulieren, maar ook internationale ondernemingen als Heineken en het Rode Kruis. Bewijs van onze kwaliteit is de hoge TrustPilot tevredenheidsscore, die u op onze site kunt vinden. Een klik daarop brengt u naar een pagina met reacties van onze tevreden klanten.

Een Fins vertaalbureau dat snel en goed resultaat biedt

Transferendi vindt het belangrijk om vertalingen snel op te leveren. Bij automatische vertaalmachines laat het resultaat misschien te wensen over, maar u hoeft niet te wachten. Daarom laten wij u ook niet lang wachten. Transferendi levert vertalingen daarom op korte termijn op. Wilt u zo snel mogelijk van uw vertaling profiteren, dan kunnen wij uw opdracht prioriteit geven. Hiervoor betaalt u een bescheiden spoedtarief.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte

Ook Fins vertalen bij specialistische teksten

Het Fins vertalen is moeilijker dan veel andere talen, maar dit kunt u gerust aan onze vertalers overlaten. Ook wanneer het bijvoorbeeld gaat om commerciële, technische of juridische teksten. Een krom vertaalde commerciële tekst mist zijn verkopende doel. Bij technische teksten kan de inhoud verkeerd worden begrepen. En bij juridische teksten gaat de rechtsgeldigheid misschien onderuit. Dit soort teksten wordt bij Transferendi altijd vertaald door een specialist. Op elk vakgebied heeft ons Fins vertaalbureau vertalers in dienst met ruim voldoende kennis van zaken voor een betrouwbare vertaling.

Fins vertaalbureau

Vraag snel een offerte aan voor uw gewenste Finse vertaling

Onze prijzen zijn het laagst van alle vertaalbureaus. Wilt u weten wat u in uw specifieke geval precies betaalt? Meld uw te vertalen document aan en ontvang binnen een kwartier een vrijblijvende offerte!

Waar wacht u nog op?

Probeer het zelf: vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Binnen 15 minuten uw offerte